Ладновални лимови во табли

Ладновалните лимови во табли се уште еден вид на производи кои што се дел од нашата понуда.

Ладновалните лимови во табли се со дебелини од 0,50mm дo 1mm.

Истите тие се со димензија на таблите 1000x2000mm, се пакувани во палети кој се секогаш достапни на нашата лагер листа.

tabli slika 1 tabli slika 2