Панел во вид на Керамида или (Римска плоча)

Панел во вид на Керамида или (Римска плоча) се панели произведени во вид на керамида, функционално решение кои се користат за станбени во споредба со традиционалното покривање со керамички плочки, комбинирајќи карактеристики со мала тежина, едноставни за инсталација и одлична топлинска изолација.