Лим во вид на ќерамида 24/183 (чиста покривност 1100мм)

Лимот во форма на ќерамида е со висок квалитет, кој обезбедува покриеност на станбени, комерцијални и помошни објекти на различни намени и видови на покриви. Нуди голем број на важни и мерливи предности во однос на други видови на покриви: издржливост, атрактивен изглед, лесен, брз и ефикасен инсталација и издржливост во сите временски услови.

Металните покриви во форма на ќерамиди, со своите технички, механички и хемиски својства допринесуват овој вид на кровен покривач да биде отпорен на вискоки температури, ветер, мраз и бучава. Изборот на бои овозможува покривот да добие уникатен и комплетен изглед, што не може да се постигне со употреба на други видови на кровни покривачи.

Со комбинирањето на бои Вашата фасада ќе може да добие убав и модерен изглед.

lim-vo-vid-na-keramida lim-vo-vid-na-keramida-sl-2