Соработки

Компанијата ВАМЕТАЛ во 2010 година стана увозник на врвниот производител на Термо Панели KAMARIDIS Грција - и врши увоз на секаков вид на Термо панели од нивната производна програма.

Во 2016година ВАМЕТАЛ стана главен застапник на Сендвич панелите на компанијата PAGOUNI GR која нуди високо квалитетни панели со секаков вид на ребро,боја и дебелина.

Во 2021 година за прв пат Компанијата ВАМЕТАЛ стана увозник и на програмите на Сендвич панели од албанската фирма ISOTECK ALBANIA и бугарската фирма EVROPAN BG.