Зошто Ваметал?

logo-hp
Веќе повеќе од 10години успешно работиме во индустријата за лимарски производи…

Наши референции!

our_clients_0-small
Долгата листа на Наши референции доволно зборува за квалитетната услуга…

Визуализатор

vizualizer

Соработки:

new-deal2-small
Компанијата ВАМЕТАЛ во 2010 година стана увозник и на програмите…

Најнова соработка:

new-deal-small
Во 2021 година за прв пат Компанијата ВАМЕТАЛ стана увозник…